helsestillinger.no

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Overvåk søk

Få jobb tilsendt på e-post

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har gjennomgått Helsestillinger.nos retningslinjer for personvern/bruksvilkår.

Buskerud fylkeskommune

Hva sier våre ansatte?

Åse Marit Hovden

Rådgiver folkehelse

Ingrid Lund

Lektor ved Drammen videregående skole

Gunnar Haugerud

Rådgiver samferdsel

Det er spennende å jobbe med satsinger og prosjekter, med utgangspunkt i elevenes behov, som gjør fylkeskommunens tjenester enda bedre. Jeg liker å jobbe med forebyggende arbeid innen psykisk helse og trivsel, fysisk aktivitet og kosthold for å legge til rette for økt gjennomføring i videregående skole. I tillegg synes jeg det er spennende å bidra i folkehelsearbeidet med kommunene.

Det er krevende å jobbe som lærer, men det er også en av de mest givende jobbene som finnes. Det er et privilegium å få være sammen med mange hundre flotte ungdommer på veien mot voksenlivet hver eneste dag. Når du jobber med mennesker er ingen dager like, og du blir ekspert på å være i nuet, å finne gode løsninger på stående fot og tilpasse innholdet i undervisningen til der elevene er akkurat den dagen.

Her er ingen dager er like. Det er et stort spenn i arbeidsoppgavene, og jeg deltar i mange langsiktige utviklings- og planprosjekter. Jeg jobber med alt fra svært kortsiktige endringer i infrastrukturen som påvirker tjenestetilbudet, til de langsiktige planene ved for eksempel innspill til Nasjonal Transportplan. Kollektivtrafikk er en del av hverdagen for mange, samtidig som de som ikke benytter kollektivt like ofte også har sterke meninger om tilbudet.