helsestillinger.no

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Overvåk søk

Få jobb tilsendt på e-post

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har gjennomgått Helsestillinger.nos retningslinjer for personvern/bruksvilkår.

Vestfold fylkeskommune

Hva sier våre ansatte?

Carmen G. Heggestad

Matematikklærer ved Færder videregående

Rune Kippersund

Folkehelsesjef

Thale Høiskar Heltberg

Rådgiver i planseksjonen

Å jobbe som matematikklærer i Vestfold fylkeskommune er en krevende og viktig jobb. Samfunnsoppdraget bidrar til å gjøre jobben meningsfylt. Hverdagen er full av utfordringer, overraskelser, møter og gleder. Det å gjøre noe viktig hver dag: møte ungdommen, oppleve interaksjonen, læringsviljen, nysgjerrigheten, kreativiteten og møte utfordringene er givende.

Å være med på å forbedre folkehelsa i Vestfold betyr å skape store verdier for folk flest. Det er rett og slett enormt inspirerende. Fylkeskommunens rolle i dette arbeidet passer meg som person veldig godt: Jobbe sammen med engasjerte politikere, formidle kunnskap, bygge relasjoner og nettverk med mennesker og organisasjoner, finne de nye fruktbare veiene sammen.

Fylkeskommunen skal bidra til en god regional utvikling ved å utarbeide regionale arealplaner og medvirke til den kommunale planleggingen. Vi fokuserer spesielt på tema som går på tvers av kommunegrensene og gir planfaglig veiledning og høringsuttalelser til kommunene. Det er både spennende og utfordrende å være med i ulike planprosesser. Målet er at de kommunale planene skal bli gode styringsverktøy for samfunnsutviklingen i fylket som helhet.